Logo
betting-nieuws

'Duitse bookmaker weigert winst van 11.000 euro uit te keren'


De Duitse bookmaker Sunmaker heeft zich de woede op de hals gehaald van een 31-jarige klant. De man heeft recht op een winst van zo'm 11.000 euro, maar het gokbedrijf wil het bedrag niet betalen, schrijft BILD.

Voor de man die zegt recht te hebben op de som geld schijnt de zon even niet. Hij had twee weddenschappen lopen bij Sunmaker waarin Bayer Leverkusen bij de eerste vier in de Bundesliga zou eindigen. De ene weddenschap, die hij wel uitbetaald heeft gekregen, was gecombineerd met de degradatie van Cardiff City uit de Premier League. Daar heeft de man 15.500 euro voor gekregen. 

Met andere weddenschap had hij recht op 10.900 euro. Hij voorspelde dat Huddersfield Town ook zou degraderen uit de hoogste divisie in Engeland. Toch wacht hij nog steeds op de resterende kleine 11.000 euro. De reden waarom Sunmaker dat bedrag niet wil uitkeren, is omdat de man volgens de bookmaker de winstlimiet heeft bereikt. 

Tegenover BILD zegt de man dat Sunmaker beide weddenschappen gewoon heeft accepteerd. Zijn totale inzet voor beide weddenschappen bedroeg vier honderd euro. Inmiddels heeft hij een advocaat in de arm genomen om ook het andere gewonnen bedrag te krijgen.