Logo
betting-nieuws

Via deze weddenschappen kun je nog profiteren van de gelopen titelrace in de Premier League


De Premier League wordt vaak bewonderd vanwege het spannende karakter. Echter is de titelstrijd dit jaar al zeer vroeg beslist. Liverpool mag, door een straatlengte voorsprong op de concurrentie, zich nu al gaan opmaken voor het kampioen. Via deze weddenschappen kun je nog profiteren van het 'zekere' kampioenschap van Liverpool.  

Manchester City weet al een tijdje dat Liverpool niet meer te achterhalen is. Daar deed Steven Bergwijn afgelopen weekend nog een schepje bovenop. Als kersvers speler van Tottenham Hotspur tekende de aanvaller voor de openingstreffer tegen de Citizens. De Londenaren wonnen uiteindelijk met 2-0 van City door een doelpunt van Son Heung-min. Door het verlies tegen Spurs is de achterstand, met nog liefst 13 wedstrijden te spelen, opgelopen naar 22 punten. 

Liverpool won wél de ploeg van Jurgen Klopp was met 4-0 te sterk voor Southampton. De enige keer tot nu toe dat er punten werden verspeeld was tegen Manchester United op 20 oktober 2019. Het werd toen 1-1. De andere 24 competitiewedstrijden werden allemaal gewonnen. 

Gezien de enorme voorsprong van Liverpool valt er weinig meer te verdienen aan eventueel kampioenschap. De gemiddelde notering voor een titel van de Liverpudlians staan op 1,01. De kans dat Liverpool niet met de Premier League-titel aan de haal gaat wordt door de bookmakers dus ingeschat op 1%.

Soort

Wedstrijd

Suggestie

Gem. odd

Stemmen

Full Time Result

Real Sociedad v Granada

Real Sociedad

1.68

6

Full Time Result

Sporting v Santa Clara

Sporting

1.55

6

Half Time / Full Time

Real Madrid v CD Alaves

Real Madrid - Real Madrid

1.70

5

Toch blijven er een aantal weddenschappen die interessant zijn met betrekking tot de aanstaand kampioen. Liverpool is bezig met het verpulveren van het ene record na het andere. Statistiekenbureau FiveThirtyEight berekende dat het team van Klopp dit seizoen zal uitkomen op 103 punten. Dat betekent dat Liverpool in de resterende 13 wedstrijden nog zeven punten gaat verspelen. Met nog uitwedstrijden tegen City, Arsenal en Everton is dat geen ondenkbaar scenario. 

Mocht je de berekening van FiveThirtyEight volledig vertrouwen, dan kun je daar ook nog wat aan verdienen. De bookmakers keren namelijk ruim 2,00 keer je inzet uit, wanneer Liverpool meer dan 100 punten haalt. Eindigt het team onder de 100 punten, dan ontvang je iets meer dan anderhalve keer je inzet terug. 

In de huidige vorm is de kans dat Liverpool het seizoen ongeslagen tot een einde brengt reëel te noemen. De bookmaker zet de notering op een ongeslagen run van The Reds op ongeveer 3,75. Een aantrekkelijke notering, maar daarbij moeten wel een aantal kanttekeningen worden geplaatst. 

Net als vorig seizoen kan Liverpool zomaar reiken tot de finale van de Champions League. In de achtste finale wacht een dubbele confrontatie met Atlético Madrid. In het geval Liverpool weet door te stoten naar de kwartfinale, zal trainer Klopp op twee gedachten gaan hinken. 

De straatlengte voorsprong in de competitie geeft de oefenmeester een luxepositie. In de competitie zal Klopp, totdat het kampioenschap binnen is, altijd de sterkste elf opstellen. Wanneer dat het geval is en Liverpool is nog actief in Europa, kan de focus worden verlegt naar de Champions League. De kans is groot dat spelers rust krijgen in de Premier League om zich op te laden voor het miljardenbal. Dat verkleint de mogelijkheid tot een ongeslagen reeks tot het einde van de competitie, aangezien er kwalitatief mindere spelers op het veld staan. 

Een andere variabele factor die van invloed kan zijn op de prestaties van Liverpool zijn afwezigen door blessures en schorsingen. Klopp mag zijn medische staf dankbaar zijn. Op dit moment zit alleen Nathaniel Clyne in de lappenmand met een afgescheurde kruisband. Zijn concurrent op de rechtsback-positie, Trent-Alexander Arnold, moet opassen voor een schorsing. De verdediger heeft vier gele kaarten achter zijn naam staan. 

Datum

1

X

2

21:15 Don 2 Jul 2020

Man City

4-0

Liverpool

17:30 Zon 5 Jul 2020

Liverpool

2-0

Aston Villa

21:15 Woe 8 Jul 2020

Brighton

1-3

Liverpool

16:00 Zat 11 Jul 2020

Liverpool

Burnley

21:15 Woe 15 Jul 2020

Arsenal

Liverpool

21:15 Woe 22 Jul 2020

Liverpool

Chelsea