Logo
betting-nieuws

Ajax en PSV doen beroep op supporters voor kraker in Johan Cruijff Arena


Een deel van de supporters van PSV kwam deze week niet op heel fraaie in het nieuws. De kwaadwillende groep vroeg op agressieve wijze om het vertrek van John de Jong en Toon Gerbrands. Toch doen de Eindhovenaren middels een opbeurende tekst weer een beroep op de supporters. Ook Ajax vraagt om de steun van het thuispubliek met een gelikte video. 

Beide teams lijken zich ervan bewust dat de support van de fans wel eens de doorslag kan geven. Dat geldt natuurlijk in mindere mate voor PSV, aangezien de club een uitwedstrijd speelt. Maar in de tijden van crisis is het verstandig om de band met supporters aan te halen en die boodschap lijken ze Eindhoven ook te snappen. Op de social media-kanalen verscheen zo'n zes uur voor de aftrap onderstaand affiche. 

Om het vuurtje aan te wakkeren deelde het social media-team van Ajax een video met daarop zingende en juichende supporters begeleid met het welbekende '90 minuten lang'.

De strijd is op de socials losgebarsten. Nu is het aftellen naar 16.45 uur. Welke elftallen stellen de trainers Erik ten Hag en Ernest Faber op? En wat zeggen de bookmakers over deze wedstrijd? Dat hebben we voor je op een rij gezet in onderstaand artikel. 

bookmakers-maken-duidelijk-wie-favoriet-is-in-topper-ajax-psv
Voetbal voorbeschouwingen

Bookmakers maken duidelijk wie favoriet is in topper Ajax - PSV

Van een titanenstrijd tussen Ajax en PSV zondag in de Johan Cruijff Arena kun je dit keer niet echt...

Lees meer

Ajax is duidelijk de favoriet bij de bookmakers en de kenners. Wanneer PSV erin slaagt te winnen in Amsterdam mag dat als een stunt van het grootste formaat worden geizen. Wie denk jij dat er gaat winnen? Of eindigt deze topper in een gelijkspel?

Wat vind jij?

Wie wint de topper Ajax - PSV?