Logo
bookmakers

Waarom je meerdere accounts moet hebben om succesvol te zijn


Om de kans op succes te vergroten als beginnend gokker is het aan te raden om meerdere accounts te openen bij verschillende bookmakers. Eén van de redenen waarom je dat moet doen, is omdat de noteringen per bookmaker verschillen. In dit artikel leggen we uit welke voordelen deze tip nog meer biedt. 

In de overvolle markt van de bookmakers proberen de gokkantoren je te lokken met de hoogste noteringen. De gokmarkt is redelijke efficiënt te noemen. Daarnaast bieden de grote jongens ongeveer hetzelfde aan. Het verschil tussen een notering voor een overwinning van Ajax op PSV bij Bwin zal niet veel verschillen met de notering van Unibet. Deze bookmakers hebben een groot klantenbestand en kunnen het zich veroorloven om de noteringen zo stabiel mogelijk te houden. 

Met een beetje Googlen vind je al snel websites die voor jouw verschillende bookmakers met elkaar vergelijken aan de hand van noteringen. In één oogopslag heb je zo een lijst met zo'n 15 bookmakers. Op basis van die vergelijkingen zou je een keuze kunnen maken. 

Bettingexperts raden aan om zo'n vijf verschillende accounts in je portfolio te hebben. In het huidige digitale tijdperk is het registreren van een account binnen een mum van tijd geregeld. Het duurt misschien vijf minuten, maar je hebt er wel langer plezier van. 

Waarom het hebben van zoveeel accounts handig is, leggen we hieronder uit. 

Account-limiet  

Bookmakers houden niet van spelers die veel winnen. Dat is algemeen bekend. Wanneer je bezig bent met een mooie reeks weddenschappen die winnend worden afgesloten, loop je het risico dat je account wordt ingeperkt. Met die gedachte in het achterhoofd, moet je voorbereid zijn en weten waar je je volgende weddenschap kunt plaatsen. 

Datzelfde geldt ook voor spelers die 'surebets' plaatsen. Ook zij vormen een risicogroep in de ogen van de bookmakers en zullen snel van aanbieder moeten wisselen, om onder de radar te blijven. Dat kan alleen wanneer je meerdere accounts hebt bij verschillende bookmakers.

Arbitrage weddenschap

Een ander woord voor een surebet. Scroll naar die term voor een verdere toelichting over deze weddenschap.

Welkomstbonussen 

De welkomstbonussen zijn een significante reden om een nieuw account te openen bij een bookmaker. Het is geen geheim dat bookmakers nieuwe klanten proberen te lokken met aantrekkelijke welkomstbonussen. 

Welkomstbonus

Dit is een bonus die je krijgt van de bookmaker op het moment dat je een nieuw account aanmaakt. Dit is vaak een eerste stortingsbonus, maar een bookmaker kan je ook verwelkomen met bijvoorbeeld een gratis weddenschap.

Je krijgt in de meeste gevallen een gratis krediet van de bookmaker. Vaak is dit een verdubbeling van de eerste storting die je doet bij een bookmaker. De bookmakers bieden verschillende voordelen aan voor nieuwe klanten. Dat kan een hoge welkomstbonus zijn of een aantal free spins in het online casino. Het wordt aangeraden om wel goed de voorwaarden van deze bonussen door te nemen. 

Speciale aanbiedingen  

De bookmakers stunten graag met speciale aanbiedingen voor toernooien, finales of andere speciale evenementen. De bookmaker grijpt een grote wedstrijd of een groot toernooi aan om nieuwe klanten te werven, maar de bestaande klanten profiteren ook, door middel van een stortingbonus of een gratis weddenschap. 

Je profiteert van meerdere accounts door bijvoorbeeld een gratis weddenschap, waardoor je eigenlijk niet kan verliezen, als je met beide accounts op dezelfde wedstrijd inzet. 

Inzetmogelijkheden

Het hebben van meerdere accounts vergroot ook de inzetmogelijkheden. De ene bookmaker biedt competities aan, die de andere bookmaker niet heeft. Kun je de sport of competitie waar je op wil inzetten niet vinden, zoek dan bij een andere bookmaker naar jouw favoriete competitie of sport. 

In het buitenland  

Wanneer je vaak op reis bent zul je vast wel eens hinder hebben ondervonden van de bookmakerlicenties. Je wilt een weddenschap plaatsen, maar bent niet in het land waarin je woonachtig bent, dan is het mogelijk dat de website van jouw bookmaker geblokkeerd is. Om niet voor verrassingen komen te staan, is het daarom handig om meerdere accounts te hebben. 

Het is raadzaam om, bij het openen van een nieuw account, eerst de lijst met landen zonder licentie te checken, zodat je niet verrast wordt. 

Wat vind jij?

Hoeveel accounts heb jij?


Conclusie

Voor de fanatieke gokker is het hebben van meerdere accounts een must. Met meerdere accounts profiteer je van speciale acties, bonussen, een ruimer aanbod en hoge noteringen. Daarnaast kan het ook de vrijheid geven om in meerdere landen te wedden. 

Het hebben van meer dan één account is niet illegaal. Wel is het zo dat je niet meerdere accounts kunt openen bij dezelfde bookmaker. Er bestaat geen succesformule voor het aantal accounts dat je moet hebben om uiteindelijk winst te maken. Uit onderzoek is gebleken is dat de gemiddelde gokker gebruikt maakt van drie tot vijf bookmakers. 

hoe-expected-goals-kunnen-helpen-bij-het-inzetten-op-voetbalwedstrijden
wedden-voor-beginners

Hoe Expected Goals kunnen helpen bij het inzetten op voetbalwedstrijden

Expected goals, het is een term waar je vast wel eens van gehoord hebt. Het voetbalplatform Tussen...

Lees meer