Logo
betting-nieuws

Dit moet je weten over de terugkeer van Conor McGregor in de UFC-kooi


Conor McGregor maakt op zaterdag 18 januari zijn comeback in de UFC-kooi. De Ierse MMA-vechter kwam voor het laatst in actie in het najaar van 2018. Nadat hij verloor van Khabib Nurmagomedov kondigde hij zijn vechtpensioen. Nu is het tijd voor revanche van de 31-jarige vechtersbaas. Hier lees je alles over de comeback van de flamboyante MMA-vechter.  

McGregor neemt het zaterdag in de T-Mobile Arena in Las Vegas op tegen de Amerikaanse veteraan Donald Cerrone. Het gevecht met Cerrone is één van de drie UFC-partijen die McGregor dit jaar wil afwerken. De Ier is gebrand op revanche tegen Noermagomedov, van wie hij in 2018 het titelgevecht verloor. Ook zint hij op een rematch met Nate Diaz. 

Het gevecht in Las Vegas belooft een spektakel van formaat te worden. Beiden vechters hebben in de loop der jaren een enorme staat van dienst opgebouwd in de UFC-wereld. Zo is Cerrone, die ook wel 'Cowboy' wordt genoemd, de UFC-vechter met de meeste overwinningen en finishes achter zijn naam. McGregor presteerde het als eerste in de UFC om kampioen te zijn van twee verschillende gewichtsklassen. 

McGregor, die niet vies is van een beetje bluf, steekt naar eigen zeggen in de vorm van zijn leven. The Notorious heeft zijn turbulente periode vol akkefietjes achter zich weten te laten en zich weer volledig gestort op zijn sport. 

"Ik ben terug, ik ben weer de oude Conor en ik ga voor goud. Niet alleen in de lichtgewichtdivisie, maar ook in de weltergewichtdivisie", liet de UFC-ster op zijn eigen Youtube-kanaal weten. 

Voor dit majestueuze gevecht pakte de UFC weer uit met een gelikte promo, die je hieronder kunt bekijken. 

Veronica heeft de uitzendrechten voor de UFC in Nederland in handen. De presentatie van het vorige gevecht, die tussen Rico Verhoeven en Badr Hari, was in handen van Hélène Hendriks. De verwachting is dat zij ook zaterdag de show aan elkaar praat. Wie de analisten van dienst zijn is nog niet bekend. 

Belangrijk om te weten is dat het gevecht tussen McGregor en Cerrone op SBS 9 uitgezonden zal worden. De uitzending begint in de nacht van zaterdag op zondag rond om 4.00 uur en zal tot ongeveer 7.00 uur duren. 

Het gevecht is ook te volgen via een livestream van Veronica. Deze is te vinden op Veronica.tv. 

waarom-inzetten-op-lagere-competities-winstgevender-is
Strategieën

Waarom inzetten op lagere competities winstgevender is

De Keuken Kampioen Divisie, het tweede profniveau van Nederland, wordt door veel liefhebbers gezien...

Lees meer