Logo
betting-nieuws

Mexicaanse voetballer verraadt transfer naar Ierland via Tinder


Het meest bizarre verhaal van de winterse transferperiode komt uit Ierland. Per abuis maakte de Mexicaanse voetballer Jesus Perez via Tinder openbaar dat hij de overstap maakt naar de koploper van de Ierse competitie, Dundalk FC. 

Een oplettende fan van de Ierse club kwam de Amerikaan tegen op Tinder. Op het profiel van Perez, die ook wel Chino wordt genoemd, staat dat hij voor de eerste keer in Europa is en speelt voor Dundalk FC. 

Dat is niet erg handig gedaan van Chino, aangezien zijn nieuwe club nog geen melding heeft gemaakt van de transfer. Ondanks dat zijn overgang nog niet beklonken besloot hij wel alvast de Ierse datingmarkt te verkennen. 

Het Twitter-account Out of Context League of Ireland deelde het profiel van de nieuwe Dundalk-speler, waarna de tweet al snel viral ging. 

De club heeft zelf nog niet gereageerd op het bericht. Maar het zal niet lang duren voordat de Dundalk FC zelf ook melding maakt van de transfer, aangezien de moeder van de speler in kwestie de overstap van haar zoon al uitgebreid toelichtte op Facebook.