Logo
wedden-voor-beginners

Vijf tips om succesvol te zijn bij het inzetten op voetbalwedstrijden


Als beginnend gokker wil je niet in de meest voorkomende valkuilen trappen. In dit artikel zetten we vijf tips voor je op een rij die je behouden voor de beginnersfouten.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Vind een betrouwbare bookmaker 

Het is een belangrijk om een bookmaker te vinden die betrouwbaar is. Je wilt er zeker van zijn dat jouw geld in goede handen is. De internationale gokmarkt is overspoeld met bookmakers die weddenschappen op sportwedstrijden aanbieden. Hoe vind je tussen al die aanbieders een betrouwbare bookmaker? 

Doe je research. Van de meeste bookmakers bestaan reviews geschreven door mede-gokkers. Meestal vind je op die sites ook wedstrategieën en tips voor weddenschappen. 

Daarnaast zijn er ook nog een aantal kleine details waaraan je kunt zien of een bookmaker betrouwbaar is. Scroll naar het onderste gedeelte van de website en check je of je een licentie-logo kan vinden. Kun je het niet vinden of iets waar het op lijkt, zoek dan verder. 

Zoek naar welkomstbonussen 

De bookmaker verwelkomt je bij een eerste aanmelding meestal met een extraatje. Het gaat vaak om welkomstbonus. Dit middel wordt door de bookmakers ingezet om nieuwe klanten te lokken, maar kan wel degelijk in je eigen voordeel worden omgezet.

trucje-hoe-je-risicoloos-bonussen-bij-bookmakers-kan-vrijspelen
nieuws

Trucje: Hoe je risicoloos bonussen bij bookmakers kan vrijspelen

Als je een nieuw account aanmaakt bij bookmakers krijg je vaak een bonus. Die bonus kun je echter...

Lees meer

Onthoud dat de welkomstbonus een krediet is die je kan gebruiken op bijvoorbeeld voetbalwedstrijd. Ga er dus niet te lichtzinnig mee om en doe onderzoek, ook al is het gratis geld, voor dat je een weddenschap plaatst. 

Raak vertrouwt met de terminologie  

Voordat je begint aan een weddenschap is het raadzaam om onderzoek te doen naar begrippen die voor jou nog onbekend zijn. Dit is een dringend advies voor de beginnende gokker, maar ook de meer ervaren gokker moet onderzoek blijven doen, om van strategie of spel te kunnen veranderen. 

De basis voor het inzetten op voetbalwedstrijd vind je hier.  

Houd het weer in de gaten  

Bovenstaande tip klinkt misschien heel stom, maar het is één van de externe factoren waar de bookmakers geen rekening meehouden bij het bepalen van de noteringen. Hevige regenval kan bijvoorbeeld grote invloed hebben op het verloop van een wedstrijd.

Kies een strategie 

De grootste fout die je kunt maken, wanneer je succesvol wilt zijn, is om lukraak je geld in te zetten op een team waarvan jij denkt dat die gaat winnen. Het is verstandiger om voordat je geld gaat inzetten, een strategie te bepalen. 

Voor het inzetten op sportwedstrijden bestaan er talloze strategieën. 

We hebben er hieronder een aantal voor je op een rij gezet: 

WEDSTRATEGIE: HOE IN TE ZETTEN OP GEPROMOVEERDE TEAMS?

THE FIBONACCI STRATEGIE: ALLEEN NOG MAAR WEDDEN OP EEN GELIJKSPEL 

SPREID JE KANSEN MET DE DUBBELE KANS STRATEGIE

79E MINUUT STRATEGIE: RENDABEL EN GEMAKKELIJK