Logo
betting-nieuws

Boxing Day 2016: Gokker casht op tijd uit en wint meer dan twee ton


Op Boxing Day gaan we drie jaar terug voor een prachtig kerstverhaal. The Sun schreef destijds over de beste cash out ooit op Boxing Day. Een geluksvogel won ruim twee ton met slechts één pond inzet.

De gokker zette voor Boxing Day in 2016 één pond in op maar liefst 21 wedstrijden. Het potentiële winbedrag bij bookmaker Betfair bedroeg 1,2 miljoen pond. 

De persoon in kwestie, die vanwege het grote winbedrag, anoniem bleef cashte op het juiste moment uit. Hij had een overwinning nodig van Plymouth Argyle tegen Plymouth Argyle Wycombe Wanderers. Lange tijd stond Pylmouth met 3-2 voor. 

Ook interessant

Myles Weston van Wycombe zorgde voor de 3-3 eindstand. Voordat Weston raak schoot had de geluksvogel vier minuten daarvoor al uitgecashed voor een bedrag van 223.000 pond. 

Uit onderzoek blijkt dat inzetten op de favoriet tijdens Boxing Day lucratief is. Met name de topteams uit de Premier League hebben voordeel van hun grotere selecties tijdens de feestdagen. Het hoge tempo waarin de wedstrijden elkaar opvolgen zijn funest voor de teams met een lager budget. 

waarom-je-altijd-op-de-favoriet-moet-inzetten-op-boxing-day
betting-nieuws

Waarom je altijd op de favoriet moet inzetten op Boxing Day

De Premier League-teams spelen tijdens en rondom de kerstdagen twee wedstrijden in maximaal vier...

Lees meer