Logo
betting-nieuws

Dit moet je weten over Badr vs. Rico


Badr Hari krijgt komende zaterdag de kans om sportieve revanche te nemen op Rico Verhoeven. De vechtersbaas legde het eerder af tegen Verhoeven. Hier lees je alles over het gevecht van de eeuw. 

De pijn na het verlies in 2016 was groot bij Hari. De kickbokser kende geen perfecte aanloop naar het gevecht, maar stapte toch de ring in. Uiteindelijk moest Hari de strijd staken en was hij niet opgewassen tegen de fitte Verhoeven. De Nederlander staat bekend om zijn uithoudingsvermogen, terwijl Hari meer de explosieve vechter is. 

Om het geheugen weer even op te frissen vind je hieronder de partij tussen de twee kemphanen uit 2016.

Hoe de hoofdrolspelers er op dit moment voor staan is moeilijk te zeggen. We zien de meest gelikte video's voorbij komen van de trainingsactiviteiten van de heren. Een aantal maanden geleden besloot Hari toch weer in zee te gaan met oude bekende Mike Passenier. Hari nam afscheid van de trainer en koos voor Said el Badaoui. Op dat besluit kwam Hari dus terug. Passenier en Hari werken al 13 jaar samen. De succesvolle coach vertelde onlangs aan De Telegraaf dat Hari fitter dan ooit is.  

Zoals Hari en Passenier al langer dan een decennium een twee-eenheid vorm, zo geldt dat ook voor Verhoeven en zijn coach Dennis Krauweel. Het credo van team Verhoeven is never change a winning team. Verhoeven en Krauweel werken al 14 jaar intensief samen. 

Woensdag arriveerden Verhoeven en Hari in Arnhem ter voorbereiding op de partij van zaterdag. Hoe dat er aan toe ging, zie je hieronder. 

Hoe laat begint Badr vs Rico? 

In Nederland heeft Veronica de uitzendrechten voor het gevecht bemachtigd. De uitzending begint zaterdag om 20.00 uur onder leiding van presentactrice Hélène Hendriks. Samen met Remy Bonjasky en Jamal Ben Saddik wordt er vooruitgeblikt op het gevecht.

Het gedeelte van de avond waarin de partij tussen Hari en Verhoeven plaatsvindt heet Collison 2 en begint om 21.00 uur. 

Waar is het gevecht tussen Badr en Rico te zien? 

Veronica heeft naast de tv-uitzending ook een livestream, die te vinden is op zijn website, zodat je de partij ook op je telefoon kunt volgen.  

Ook interessant

Wat zeggen de bookmakers over Badr en Rico?  

Verhoeven is opnieuw favoriet voor de rematch in Gelredome. De noteringen voor een overwinning van de Brabantse reus schommelt rond de 1,70. De notering voor winst van Hari ligt een stukje hoger en daarmee is hij ook meteen de underdog zaterdag. Een overwinning van Hari levert gemiddeld 2,3 keer je inzet op. De winnaar van het duel in de ring mag zich GLORY wereldkampioen zwaargewicht noemen. Vorig jaar wist Verhoeven voor de achtste keer op rij succesvol zijn kampioensgordel te verdedigen. De Braziliaanse uitdager Guto Inocente werd op punten verslagen in de Johan Cruijff Arena. Als het aan Verhoeven ligt wordt het zaterdag geen puntenpartij. Verhoeven liet weten dat Hari maar twee keuzes heeft: opgeven of een knock-out. Laten we hopen dat het geen loze woorden waren van de wereldkampioen! 

koning-toto-maakt-klapper-van-het-jaar-met-120000-euro
betting-nieuws

Koning TOTO maakt klapper van het jaar met 120000 euro!

Het is een droom van iedere gokliefhebber die op voetbalwedstrijden inzet. De voorspellende gave van...

Lees meer