Logo
betting-nieuws

Koning TOTO maakt klapper van het jaar met 120000 euro!


Het is een droom van iedere gokliefhebber die op voetbalwedstrijden inzet. De voorspellende gave van een Nederlandse TOTO-speler leverde de beste man een bedrag van maar liefst €118.274,90 euro. De inzet en het aantal wedstrijden waarop de speler inzette, maakt het verhaal des te mooier. 

De speler in kwestie had slechts tien euro ingezet op een elftal wedstrijden. Op het lijstje stonden met name wedstrijden uit de Champions League. De overwinning van Valencia in de Johan Cruijff Arena werd goed voorspeld en ook de winst van Barcelona op bezoek bij Inter. De Catalanen speelden vorige week in Italië met een b-team. 

Toto Instagram post

Nu zullen de zuurpruimen onder ons gaan wijzen op het Nederlandse belastingstelsel, maar niettemin is dit een zeer net bedrag om 2019 mee uit te gaan. 

Ook interessant


Door de nieuwe Wet Kansspelen op Afstand gaat er vanaf 2021 veel veranderen op de Nederlandse gokmarkt. TOTO is in Nederland de enige officiële aanbieder van sportweddenschappen. De nieuwe wet biedt de mogelijkheid voor alle (buitenlandse) bookmakers om ook toe treden tot de Nederlandse markt. Geïnteresseerde partijen moeten voldoen aan een aantal voorwaarden. 

waarom-gokken-we
wedden-voor-beginners

Waarom gokken we?

Voor de volgelingen van de rationele keuzetheorie levert gokken nogal hoofdbrekens op. Je zou denken...

Lees meer