Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: op deze duels kun je vandaag inzetten


Ondanks het interlandvoetbal wordt er in de Keuken Kampioen Divisie vanavond wel gewoon afgetrapt. Het gaat om drie wedstrijden die vanavond worden afgewerkt op het tweede niveau. Ook staan er nog kwalificatiewedstrijden voor het EK op het programma. 

De top van de Keuken Kampioen Divisie heeft een weekend vrijaf. Hekkensluiter FC Dordrecht speelt thuis tegen Roda JC, dat 13e staat. De Limburgers verloren vorige week op eigen veld van SC Cambuur, nadat het zes duels ongeslagen was gebleven. Dordecht wist pas één keer te winnen dit seizoen en haalde slechts één punt uit de laatste zeven duels. Toch levert een overwinning van Roda JC nog 2,45 keer je inzet op. 

FC Eindhoven - MVV Maastricht is ook een duel dat zich afspeelt in de onderste regionen van de Keuken Kampioen Divisie. Wat in het voordeel spreek van de Eindhovenaren is de vorm in thuiswedstrijden. De laatste vier thuisduels leverden namelijk acht punten op. MVV verloor daarentegen de laatste vier uitwedstrijden op een rij. Interessante duels in de EK-kwalificatie zijn die tussen Roemenië en Zweden en Bosnië en Italië. 

bijlage

bijlage