Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: op deze duels kun je vandaag inzetten


Het interlandvoetbal wordt doorgaans als erg saai beschouwd, toch staan er vanavond een paar interessante potjes op het programma. 

Turkije wel de kwalificatie voor het EK in stijl afsluiten. Dat de Turken zich gaan plaatsen voor het Europese eindtoernooi is zo goed als zeker. Vanavond treft het in IJsland een echte agnstgegner. De laatste keer dat de IJslanders naar Turkije kwamen wonnen ze met maar liefst 0-3. Eerder in deze EK-campagne verloor Turkije in IJsland met 2-1. Tijd voor revanche dus! 

Een oefeninterland die hoge noteringen oplevert is de wedstrijd tussen Bulgarije en Paraguay. Een overwinning van het thuisland, in dit geval Bulgarije, levert ruim 3,3 keer je inzet op. Voor Engeland en Frankrijk staan twee relatief makkelijke klussen op het programma. Beide landen spelen een thuiswedstrijd tegen een voetbaldwerg. In Engeland is Montenegro de tegenstander, Frankrijk is gastheer van Moldavië. Een telraam, lijkt gezien de noteringen, geen overbodige luxe voor deze wedstrijden. Over 4,5 goals

bijlage

bijlage