Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: op deze duels kun je vandaag inzetten


De topcompetities mogen dan even stil liggen, in de onderste regionen van het Britse betaalde voetbal wordt er gewoon gespeeld. We hebben de wedstrijden van de dinsdagavond hieronder voor je op een rijtje gezet. 

De doorsnee voetbalfan weet dat de Oranje Leeuwinnen vanavond in actie komen. Een overwinning van de speelsters levert niet heel veel op. Het is aan te raden om even verder te kijken dan normaal, als je een serieuze klapper wil maken. In het hoofdtoernooi van de FA Cup wordt één wedstrijd afgewerkt. Yeovil Town neemt het op tegen Hartlepool United. De thuisploeg speelt 's weekends zijn wedstrijden in de Nation League. Het vijfde niveau van Engeland. Hartlepool United speelt nóg een niveau lager. De club die doorgaat komt een bekendere naam tegen in het oudste bekertoernooi van Engeland. 

Een potje om naar uit te kijken is het treffen tussen Italie O17 en Brazilië O17. Zonder naar de namen te kijken, mag er je er vanuit gaan dat het Braziliaanse elftal een aantal toptalenten bezit. De Zuid-Amerikanen zijn dan ook favoriet voor dit treffen. Een overwinning van de leeftijdsgenoten van Italië levert bijna vier keer je inzet op. De Brazilianen zijn een van de favorieten voor het winnen van het WK in eigen land. 

bijlage

bijlage

bijlage