Logo
betting-nieuws

Oranje Leeuwinnen ook favoriet tegen Slovenië


De Oranje Leeuwinnen spelen morgen avond in Arnhem tegen Slovenië. Het team van bondscoach Sarina Wiegman is ook voor dit duel de favoriet. 

Oranje had geen kind aan Turkije vorige week. Er werd met maar liefst 8-0 gewonnen van de Turkse voetbalsters. Daniëlle van de Donk scoorde maar liefst drie keer. De rest van de productie werd verzorgd door Shanice van de Sanden, Vivianne Miedema en Sherida Spitse. Voor Oranje is plaatsing voor het EK nu nog slechts een formaliteit. 

De verliezend WK-finalist is ook tegen Slovenië de grote favoriet voor de winst. Wiegman heeft tegen de Slovenen de beschikking over Lineth Beerensteyn. Ze liet het duel met Turkije nog aan zich voorbij gaan wegens een blessure. De wedstrijd voor het thuispubliek in Arnhem lijkt voor Wiegman de ideale mogelijkheid om andere speelsters de kans te geven. De bookmaker weet zeker dat Oranje gaat winnen. Alleen met hoeveel is de vraag. 

Als in de eerste helft de meeste doelpunten vallen ontvang je 2,55 keer je inzet terug bij NetBet. Vallen er meer doelpunten in de tweede helft, dan krijg je 4,50 keer je inzet terug!