Logo
Voetbal voorbeschouwingen

2. Bundesliga: Dit zijn de noteringen voor Karlsruher - Aue


In de 2. Bundesliga staat vanavond een wedstrijd op het programma. Karlsruher neemt het op tegen Aue. Daarnaast wordt er ook nog in Frankrijk gevoetbald. 

De bookmaker zet hoge noteringen neer voor dit duel. Aue is de nummer vijf van de competitie, Karlsruher staat elfde. Vorige week speelde Aue gelijk tegen Heidenheim: 1-1. Karlsruher is de koning van de gelijke spelen in de 2.Bundesliga. De club speelde de laatste zes wedstrijden op een rij gelijk. Een overwinning van Karlsruher levert 2,10 keer je inzet op bij NetBet. Wint Aue, dan ontvan je maar liefst 3,35 keer je inzet terug bij NetBet. 

Rodez Aveyron ontvangt vanavond RC Lens in de Franse tweede divisie. Lens kan bij een overwinning op Rodez Aveyron de koppositie overnemen van Lorient. Lens is de laatste acht duels op een rij ongeslagen. De ploeg verloor pas twee keer dit seizoen. Ondanks de stabiele vorm van Lens ontvang je ruim twee keer je inzet terug voor een overwinning. Een overwinning van Rodez Aveyron levert maar liefst 3,45 keer je inzet op bij NetBet.