Logo
Voetbal voorbeschouwingen

La Liga: Hoge notering voor Sevilla op bezoek bij laagvlieger Betis


De derby van Sevilla levert bij de bookmakers hoge noteringen op. Betis verkeert in zwaar weer terwijl Sevilla op een keurige vijfde plek in de competitie. 

Fans van Betis kwamen massaal naar de laatste training voor de derby om hun ploeg een laatste zet in de rug te geven. De kleinere club van Sevilla verkeert al vroeg in het seizoen in degradatiezorgen. Het is voor Betis te hopen dat de beladen wedstrijd extra krachten losmaakt in het team, want normaal gesproken is Sevilla te sterk. Het verschil in kwalitieit is aanzienlijk. 

Sevilla-doelman Vaclik viel uit op de laatste training en doet waarschijnlijk niet mee. William Carvalho, een belangrijke schakel op het mdidenveld van Betis, kan ook niet meespelen wegens een blessure. Dani Martin, Juanmi en Javi Garcia zijn ook afwezig bij de groen-witten. De thuisploeg kan buigen op goede statistieken in thuiswedstrijden. De nummer 17 van La Liga is al vijf wedstrijden op een rij on geslagen in Benito Villamarin. 

De hoogste notering voor een overwinning van Betis staat op 3,40 bij MyBet. De hoogste notering voor een overwinning van Sevilla staat op 2,17 bij MyBet.