Logo
betting-nieuws

Premier League: Dit zijn de noteringen voor Liverpool - Manchester City


De titelstrijd van vorig seizoen was een two horse race tussen Liverpool en Manchester City. Vanavond staan deze ploegen voor het eerst dit seizoen tegenover elkaar. Liverpool kan bij winst Manchester City op een achterstand van negen punten zetten. 

Manchester City verloor dit seizoen twee en liet twee punten liggen in de thuiswedstrijd tegen Spurs. De laatste drie competitieduels werden wel gewonnen door het team van Pep Guardiola. Liverpool verloor nog geen enkele keer dit seizoen. Manchester United hield de rivaal op een gelijkspel. Daardoor staat de teller pas op twee verliespunten. Een indrukwekkende serie van de Liverpudlians. 

Afgelopen seizoen werd er niet gescoord op Anfield Road. Door de afwezigheid van Laporte zal Fernandinho het centrale duo achterin vormen met Stones. Guardiola mist ook keeper Ederson, David Silva, Rodrigo en de langdurig geblesseerde Sané. Klopp kan geen beroep doen op Clyne, Shaqiri en Matip. Liverpool is al 43 thuisduels in de competitie ongeslagen. De laatste keer dat er op eigen veld werd verloren was in april 2017. 

De hoogste notering voor een overwinning van Liverpool staat op 2,75 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Manchester City staat op 2,60 bij NetBet.