Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: op deze duels kun je vandaag inzetten


De voetbalzondag begint met mooi affiche in de Johan Cruijff Arena. Daar ontvangt Ajax FC Utrecht. Later op de dag komen ook Feyenoord, AZ en PSV in actie. Het klapstuk komt dit keer uit de Premier League. Liverpool gaat op Anfield de strijd aan met Manchester City. 

Ajax is natuurlijk de favoriet tegen FC Utrecht. De Amsterdammers speelden in de Champions League uiteindelijk na een spectaculair duel gelijk tegen Chelsea: 4-4. Utrecht kan wel eens een lastige obstakel worden voor de Amsterdammers. John van den Brom heeft na wat opstartproblemen zijn team aan het draaien gekregen. De Domstedelingen hebben aansluiting gevonden bij de nummers twee en drie AZ en PSV. 

PSV zit in de hoek waar de klappen vallen. Vanmiddag wacht op het oog een lastige uitwedstrijd tegen Willem II. Diverse media melden dat Jeroen Zoet onder de lat moet plaatsmaken voor Lars Unerstall. Een stunt van de Tilburgers levert ruim vier keer je inzet op. Liverpool heeft al een marge van zes punten opgebouwd ten opzichte van Manchester City. De koploper krijgt in een onderling duel de gelegenheid om de The Citizens op een nog grotere achterstand te zetten. De noteringen voor beide ploegen zijn aan de hoge kant. 

bijlage

bijlage

bijlage