Logo
Voetbal voorbeschouwingen

La Liga: 12 keer je inzet terug voor stunt Celta de Vigo


Barcelona kan bij een overwinnig op Celta de Vigo de koppositie weer heroveren in La Liga. Echter is dat nog geen vanzelfsprekendheid. De ploeg van Ernesto Valverde draait zeer moeizaam. 

Barcelona kreeg al een wake-up call in de competitie tegen Levante. De Catalanen gingen met 3-1 onderuit tegen de middenmoter. In Camp Nou kreeg Barcelona de kans om zich te herstellen tegen Slavia Praag. Het verschil in kwaliteit op papier was enorm, maar werd niet zichtbaar op het veld. Tegen de Tsjechische dwerg wist Barcelona niet tot scoren. Het duel eindigde in 0-0. De thuisploeg mist vanavond Luis Suarez en Jordi Alba.

Gelukkig staat er voor Valverde en zijn team weer een thuiswedstrijd op het programma. Barcelona won namelijk in de competitie alle thuisduels tot nu toe. Celta de Vigo draait een zeer moeizaam seizoen. De ploeg vinden we na 12 speelronden terug op de 18e plek. Celta verloor de laatste vier competitiewedstrijden op een rij. Een ideale tegenstander voor Barcelona lijkt het om de druk wat weg te nemen. 

De hoogste notering voor een overwinning van Barcelona staat op 1,20 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Celta de Vigo staat op 12,75 bij NetBet.