Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Premier League: Hoge noteringen voor degradatiekraker tussen Norwich en Watford


De twee ploegen die vanavond tegenover elkaar staan in de Premier League lijken voorbestemd om dit seizoen te degraderen. 

Watford heeft na 11 wedstrijden slechts vijf schamele punten. Norwich doet het niet veel beter. De ploeg staat voorlaatste met twee punten meer dan Watford. De rode lantaarndrager van de competitie heeft al een aantal tikken te verduren gehad. De meeste pijnlijke nederlaag was die tegen Manchester City. De landskampioen won met maar liefst 8-0 van Watford. In de kelderkraker van vanavond moet Watford het stellen zonder aanvallers Deeney en Welbeck. 

Na een sensationeel begin staat Pukki, spits van Norwich, al weer even droog. De Finse spits is het aanspeelpunt van de ploeg en scoorde zes doelpunten tot nu toe dit seizoen. Norwich verloor de laatste twee competitieduels. Manchester United was met 1-3 te sterk en op bezoek bij Brighthon werd het 2-0 voor de thuisploeg. In totaal verloor Norwich vijf van de laatste zes duels in de competitie. Beide teams verkeren in zwaar weer. Watford wacht al 15 Premier League-duels op een overwinning. 

De hoogste notering voor een overwinning van Norwich staat op 2,65 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Watford staat op 2,60 bij NetBet.