Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Bundesliga: Dit zijn de noteringen voor 1. FC Köln en Hoffenheim


Na een moeizaam begin heeft Alfred Schreuder zijn Hoffenheim aan het draaien gekregen. Het team boekte indrukwekkende resultaten tegen Bayern München en Schalke '04. Vanavond wacht een uitwedstrijd op bezoek bij laagvlieger 1. FC Köln. 

Met de bekerwedstrijden meegeteld staat Hoffenheim al op vijf overwinningen op een rij. Bij zo'n goede serie komt het moment dat je een keer verliest steeds dichterbij. In 1. FC Köln treft Hoffenheim een team dat de punten hard nodig heeft. Köln bivakkeert op de voorlaatste plek van de Bundesliga met zeven punten. Hoffenheim heeft tien punten meer en staat negende. 

Köln verloor de laatste twee competitieduels van directe concurrenten Mainz en Fortuna Düsseldorf. Köln won pas twee keer dit seizoen. Een overwinning op Hoffenheim mag daarom een stunt heten. Jürgen Locadia scoorde vorig weekend zijn eerste doelpunt in dienst van Hoffenheim. De Nederlander zal het aanvalsduo vormen met Kramaric tegen Köln. 

De hoogste notering voor een overwinning van Köln staat op 2,60 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van Hoffenheim staat op 2,60 bij Interwetten.