Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Europa League: Dit zijn de noteringen voor LASK Linz - PSV


PSV kan vanavond een hele grote stap zetten richting Europese overwintering. Voorwaarde is wel dat er gewonnen van het Oostenrijkse LASK Linz. 

Het duel in Eindhoven leerde de ploeg van Mark van Bommel dat het vanavond wel de kansen af moet maken. PSV creëerde voldoende mogelijkheden in de eerste wedstrijd tegen de Oostenrijkers, maar wist deze niet te verzilveren. Doordat PSV naliet de kans af te maken, kwam LASK Linz steeds beter in de wedstrijd door een hechte defensie organisatie. 

De kans is aannemelijk dat de thuisploeg PSV het spel laat maken en daar zijn de Eindhovenaren niet heel sterk. Dat brak de ploeg al op tegen Sparta. Op Het Kasteel kon PSV ternauwernood nog een punt uit het vuur slepen. De afwezigheid van topscorer Donyell Malen en Steven Bergwijn laat duidelijk zijn sporen. De twee sterspelers zijn vanavond ook niet beschikbaaar. Toch moet PSV met de kwaliteit die overblijft minimaal een punt kunnen meenemen vanuit Oostenrijk. 

De hoogste notering voor een overwinning van PSV staat op 3,05 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van LASK Linz staat op 2,35 bij NetBet.