Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Europa League: Hoge notering voor thuisoverwinning Feyenoord


Dick Advocaat hemelde tegenstander Young Boys al flink op in aanloop naar het cruciale duel van vanavond in De Kuip. Een overwinning van Feyenoord is noodzakelijk om zicht te houden op de volgende ronde in de Europa League. 

De aanstelling van de Kleine Generaal vorige week sorteerde meteen het gewenste effect. Eindelijk wist Feyenoord weer eens te winnen afgelopen weekend. In De Koel werd VVV-Venlo met 0-3 verslagen. De nieuwe captain van de ploeg is Steven Berghuis, die meteen op fraaie wijze zijn visitekaartje afgaf. 

Vanavond wacht de return met Young Boys. In Zwitserland werd op knullige wijze verloren door persoonlijke fouten van Ié en Vermeer. Eerstgenoemde kan vanavond opnieuw rekenen op een basisplaats. Het wordt voor Advocaat zijn eerste wedstrijd in De Kuip als interim-trainer van de Rotterdammers. Gepokt en gemazeld in het topvoetbal moet de ervaren trainer in staat zijn Feyenoord zo goed mogelijk te hebben voorbereid. De steun van een volle Kuip kan doorslaggevend zijn. 

De hoogste notering voor een overwinning van Feyenoord staat op 2,15 bij MyBet. De hoogste notering voor een overwinnign van Young Boys staat op 3,25 bij MyBet.