Logo
betting-nieuws

Bettingtip: Nederlandse clubs boeken overwinning voor bijna tien keer je inzet


Na drie speelronden in de Europa League hebben alle Nederlandse clubs nog zicht op de volgende ronde. Voor AZ en PSV ziet het er wat rooskleuriger dan uit voor Feyenoord, maar de Rotterdammers hebben voldoende perspectief om door te gaan. Er zal dan wel gewonnen moeten worden van Young Boys. 

AZ wist in het thuisduel al kinderlijk eenvoudig en met grote cijfers af te rekenen met Astana. Een voordeel voor de Alkmaarders is dat de rol van de Kazachstanen is uitgespeeld in Europa. Zij kunnen zich volledig richten op de competitie. De nummer twee van de Eredivisie is dan ook de favoriet. 

Feyenoord sloot een roerige week af met een 0-3 overwinning op VVV-Venlo onder leiding van de nieuwe trainer Dick Advocaat. Een avondwedstrijd in Europees verband werkt doorgaans als doping voor de Rotterdammers, die morgenavond aantreden tegen Young Boys. De steun van een volle Kuip kan doorslaggevend werken voor het team van Advocaat. De wedstrijd in Zwitserland liet al zien dat Young Boys geen wonderploeg is. 

PSV liet tegen LASK Linz in Eindhoven legio mogelijkheden liggen om op voorsprong te komen. Verzilveren de Eindhovenaren de kansen wel in Oostenrijk, dan moet PSV in staat zijn om te winnen van deze ploeg. Helaas kan Mark van Bommel nog niet beschikken over zijn topscorer Donyell Malen en Steven Bergwijn. Het is te hopen dat de vervangers opstaan. 

Winnen AZ, Feyenoord en PSV hun duels in de Europa League, dan ontvang je maar liefst 9,70 keer je inzet terug bij NetBet.