Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Champions League: Hoge noteringen voor Bayer Leverkusen en Atlético Madrid


Peter Bosz zit met zijn ploeg in een moeilijke fase. Van de laatste vier competitiewedstrijd werd er geen één gewonnen. Vanavond wacht een cruciaal duel met Atlético Madrid.

Na drie wedstrijden heeft Bayer Leverkusen nog geen enkel punt. Aan de achtste finale in de Champions League hoeven de Duitsers niet te denken. Lokomotiv Moskou staat derde met drie punten. Een overwinning op Atlético zou zeer welkom zijn in de jacht op Europese overwintering.

Afgelopen weekend werd er in eigen huis met 1-2 verloren van Borussia Mönchengladbach. Leon Bailey werd met een directe rode kaart van het veld gestuurd, maar is vanavond wel gewoon beschikbaar. Het is een speler die voor Bosz tegen de Madrilenen het verschil kan maken.

Atlético speelde afgelopen weekend gelijk op bezoek bij Sevilla : 1-1. Het team van Diego Simeone hield in zes van de laatste acht duels in de Champions League de nul.

De hoogste notering voor een overwinning van Bayer Leverkusen staat op 2,75 bij MyBet. De hoogste notering voor een overwinning van Atlético Madrid staat op 2,80 bij MyBet.