Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Champions League: Dit zijn de noteringen voor Borussia Dortmund - Inter


Borussia Dortmund en Inter zijn met elkaar in een hevige strijd verwikkeld om de felbegeerde tweede plek in de poule. Twee weken geleden waren de Italianen met 2-0 te sterk voor Dortmund. 

Beide teams hebben daardoor nu vier punten. Op basis van het doelsaldo staat Inter op de tweede plek. De grote favoriet om door te gaan in groep F is Barcelona. De Catalanen gaan de leiding met zeven punten. Dortmund wist in de vorige thuiswedstrijd, tegen Barcelona, de sterrenploeg op 0-0 te houden. Afgelopen weekend versloegen de Borussen het Wolfsburg van Wout Weghorst met 3-0. Ook Inter kende een goede generale in aanloop naar de return tegen Dortmund. Het team van Antonio Conte won op bezoek bij Bologna met 1-2. 

Dortmund mist twee spelers die veel ervaring hebben met het spelen van Champions League-wedstrijden. Reus en Schmelzer zijn er niet bij wegens blessures. Conte kan geen beroep doen op Sanchez, Sensi en D'Ambrosio. Opvallend is dat Dortmund in zes van de laatste optredens in Europa niet tot scoren kwam. In de huidige campagne werd pas twee keer gescoord door het team van Lucien Favre. 

De hoogste notering voor een overwinning van Borussia Dortmund staat op 2,15 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Inter staat op 3,50 bij NetBet.