Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Bookmakers hebben geen vertrouwen in zege Ajax


Waar Ajax in de thuiswedstrijd nog als favoriet voor de zege werd aangewezen zijn de rollen voor return tegen Chelsea volledig omgedraaid. De bookmaker dicht de Londenaren de grootste kans op een zege toe.

De zege van Chelsea in de Johan Cruijff Arena heeft het team van Frank Lampard een enorme boost gegeven. Chelsea had in de tweede helft met name het betere van het spel en trok daardoor ook de overwinning naar zich toe. Lampard heeft voor de wedstrijd op Stamford Bridge ook meer opties. Zo is onder andere N’Golo Kanté weer fit.

Ajax moet van goede huizen komen wil het vanavond met de overwinning aan de haal gaan. In de competitie kreeg de ploeg van Erik ten Hag weinig weerstand. De wedstrijden tegen Feyenoord en PEC Zwolle werden relatief makkelijk gewonnen. Het vorige uitduel in de Champions League werd met 0-3 gewonnen doordat de Amsterdammers zeer effectief waren. Een zelfde scenario lijkt vanavond uitgesloten, aangezien Chelsea een aantal klassen beter is dan de Spanjaarden.

De bookmakers hebben geen vertrouwen in een zege van de Amsterdammers. De hoogste notering voor een overwinning van Ajax staat op 4,15 bij NetBet.