Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: op deze duels kun je vandaag inzetten


De Champions League is terug! We gaan het beslissende gedeelte van de groepsfase in. Ajax speelt de kraker op Stamford Bridge tegen Chelsea. Onder andere Liverpool, Barcelona, Dortmund en Napoli komen ook in actie vanavond. 

Barcelona en Liverpool hebben op papier een makkelijke klus te klaren. Barcelona verloor afgelopen weekend in de competitie van Levante en zal de zure nasmaak van de nederlaag willen wegspoelen tegen Slavia Praag. De opponent uit Tsjechië mag geen probleem vorm voor de Catalaanse grootmacht. Liverpool ontvangt KRC Genk op Anfield Road. De notering van 33,75 voor een overwinning van de Belgen zegt eigenlijk al voldoende over deze wedstrijd. 

Spannender zal het worden in Dortmund. Inter is de tegenstander van Borussia in het Signal Iduna Park. Een overwinning van de thuisploeg levert twee keer je inzet op. Ook voor Lyon en Benfica zet de bookmaker hoge odds neer. Een goed resultaat van Lille in Valencia zal Ajax heel goed uit komen. Valencia heeft twee punten minder dan Chelsea en Ajax. Bij een overwinning van de Fransen of een gelijkspel komt de achtste finale voor Ajax steeds meer in zicht. 

bijlage