Logo
Voetbal voorbeschouwingen

KKD: Dit zijn de noteringen voor Jong Ajax en FC Volendam


Er staan vanavond twee wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie op het programma. De wedstrijd Jong Ajax - FC Volendam wordt door WijWedden.net uitgelicht. Een overwinning van de Volendammers levert namelijk meer dan vijf keer je inzet op. 

FC Volendam wist vorige week eindelijk weer eens te winnen. Het team van Wim Jonk won met 3-2 van de talenten van AZ. De vier wedstrijden daarvoor bleef het Andere Oranje zonder overwinning. Jong Ajax behoort tot één van de betere ploegen in de Keuken Kampioen Divisie en staat op de vierde plek. Volendam treft de jonge Amsterdammers misschien wel op een goed moment. 

Met de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea in aantocht, zal er een gedeelte van het team afreizen naar Londen. Daarnaast is er ook een grote Ajax-delegatie actief op het WK voor spelers O17. Trainer Mitchel van der Gaag kan zijn ploeg dus niet aanvullen met de beste talenten uit de jeugdteams. Het zal daarom een puzzel worden voor Van der Gaag om een representatief elftal het veld in te sturen, wat in het voordeel is van de uitploeg. 

De hoogste notering voor een overwinning van Jong Ajax staat op 1,41 bij MyBet. De hoogste notering voor een overwinning van FC Volendam staat op 5,60 bij MyBet.