Logo
betting-nieuws

Amerikaanse Grand Prix: 3,5 keer je inzet voor zege Verstappen


Max Verstappen kwam verrassend goed voor de dag in de kwalificatie op het Circuit of the Americas. De Nederlander begint vanavond vanaf de derde startpositiei voor de Amerikaanse Grand Prix. Polesitter Valtteri Bottas is favoriet voor de overwinning. 

De races na de zomerstop waren niet erg hoopgevend voor Verstappen en Red Bull. De concurrentie en met name Ferrari, was flink uitgelopen op het raceteam van Verstappen. Maar de kwalifictie voor de Amerikaanse Grand Prix laat een ander beeld zien. Het was het tweede raceweekend op rij waarin Verstappen meedeed voor de eerste startplek. 

0,067 was het verschil dat Verstappen moest toegeven op de tijd van de Finse coureur van Valterri Bottas. Verstappen kijkt daarom met veel vertrouwen naar de race in Austin, wetende dat de verschillen tussen de Red Bull en de concurrentie nóg kleiner zijn. Van Lewis Hamilton zal Verstappen weinig last hebben. De Brit heeft aan een plek bij de eerste acht genoeg om zijn zesde wereldtitel binnen te slepen,

De hoogste notering voor een overwinng van Max Verstappen staat op 3,50 bij MyBet.  Een overwinning van Valtteri Bottas levert 2,85 keer je inzet op bij MyBet.