Logo
betting-nieuws

Amerikaanse Grand Prix: Leclerc opnieuw favoriet voor pole


Het Formule 1-seizoen nadert zijn einde. Zondag vindt de Grand Prix van de Verenigde Staten plaats. Charles Leclerc is opnieuw favoriet om vanaf de eerste plek te starten. 

De tweede vrije training was een prooi voor Lewis Hamilton van Mercedes. De Zilverpijlen deden het in de eerste oefensessie nog rustig aan. Charles Leclerc liet de tweede tijd noteren. De Monegask kent een goede tweede seizoenshelft. Door de pace van de SF90 is Leclerc favoriet bij de bookmaker om straks pole position op te eisen. 

Max Verstappen zat er goed bij in de tweede training. Toch zal de Nederlander met zijn RB15 niet mee kunnen komen in het kwalificatiegeweld straks. De snelheid van de Ferrari's en Mercedessen is voor Red Bull Racing vooralsnog te gortig. Verstappen kende een moeizaam weekend in Mexico. Op het Autodromo Hermanos Rodriguez ging Verstappen de laatste twee jaar met de overwinning aan de haal. Dit keer moest hij genoegen nemen met de zesde plek. 

Verstappen zal zich willen revancheren voor het raceweekend in Mexico. 

Een pole position voor Leclerc levert 2,6 keer je inzet op bij Interwetten. 

Zet Verstappen zijn bolide op de eerste startpositie, dan ontvang je 4,80 keer je inzet terug bij Interwetten. Een pole position van Hamilton levert drie keer je inzet op.