Logo
Voetbal voorbeschouwingen

La Liga: Dit zijn de noteringen voor Sevilla - Atlético Madrid


Atlético Madrid draait een redelijk stabiel seizoen zonder echte uitschieters naar boven. Het team van Diego Simeone speelt vooral veel gelijk. Vanavond wacht een lastige uitwedstrijd op bezoek bij Sevilla. 

Vorige week hield Atlético een punt over aan het duel met Alaves. Ook Sevilla speelde gelijk. De thuisploeg kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Valencia. Simeone kan al een aantal weken niet beschikken over zijn pareltje. Jao Felix raakte geblesseerd aan zijn enkel in de wedstrijd tegen Valencia en moet ook vanavond toekijken. Ook Vrsaljko doet niet mee. 

Sevilla won de laatste drie thuiswedstrijden op een rij. De laatste drie uitduels van Atlético leverden vijf punten. De Madrilenen zijn al zeven wedstrijden op een ongeslagen in La Liga, maar het wordt toch een keer tijd voor een overwinning. Door afwezigheid van supertalent Felix zal de voorhoede bestaan uit Morata en Correa. Luuk de Jong wordt niet in de basis verwacht bij Sevilla. Chicharito krijgt de voorkeur. 

De hoogste notering voor een overwinning van Sevilla staat op 2,45 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Atlético Madrid staat op 3,10 bij NetBet.