Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: op deze duels kun je vandaag inzetten


Nadat Ajax gisteren al in actie kwam is het vandaag de beurt aan AZ en PSV. Ook de topploegen uit de Premier League zijn vandaag aan de beurt. Daarnaast wordt er afgetrapt in Spanje, Duitsland, Frankrijk en Italië. 

De Bundesliga kan na vanavond zo maar weer een nieuwe koploper hebben. De huidige koploper, Borussia Mönchengladbach, gaat op bezoek bij het Bayer Leverkusen van Peter Bosz. Een overwinning van de ploeg van Bosz op Mönchengladbach levert iets meer dan twee keer je inzet op. Directe concurrent Bayern München heeft een punt minder en staat voor een uitwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt. 

Een wedstrijd om naar uit te kijken is de kraker in La Liga tussen Sevilla en Atlético Madrid. De bookmaker zet hoge noteringen neer voor dit duel. Beide teams hebben 20 punten en staan op een gedeelde derde plek. Sevilla is de laatste drie duels op een rij ongeslagen en speelde vorige week gelijk tegen Valencia (1-1). Van de laatste zeven duels speelde Atlético er maar liefst vijf gelijk. Wat dat betreft liggen er kansen voor Sevilla. 

Hieronder vind je het hele programma van de voetbalzaterdag. De noteringen zijn van bookmaker NetBet. 

bijlage

bijlage

bijlage

bijlage