Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Bundesliga: Ruim zes keer je inzet terug voor stunt Eintracht tegen Bayern


De Bundesliga is op dit moment de spannendste competitie van Europa. De verrassende koploper is Borussia Mönchengladbach met 19 punten. Bayern München volgt op de tweede plek met een punt minder en gaat morgen op bezoek bij Eintracht Frankfurt. 

Het wordt moeilijk voor Eintracht Frankfurt om het goede seizoen van vorig jaar te herhalen. Toen reikte de ploeg tot de halve finale van de Europa League. Door het succes vertrokken een aantal sterkhouders en daar ondervindt Eintracht nu de gevolgen van. Het team staat negende met 14 punten. Vorige week was Mönchengladbach met 4-2 te sterk voor Eintracht. 

Door het wegvallen van Süle in het hart van de defensie bij Bayern zal vleugelverdediger Pavard waarschijnlijk zijn plek innemen. Naast Süle zijn Hernandez en Arp afwezig. De personele problemen aan de kant van Eintracht zijn groter. Russ, Trapp, Touré spelen niet mee. Hinteregger, Kostic, Silva, De Guzman en Chandler zijn twijfelgevallen. Bas Dost begint zijn draai inmiddels te vinden en heeft drie doelpunten achter zijn naam staan. Hij zal morgen een aanvalsduo vormen met Pacienca die op vijf goals staat. 

De hoogste notering voor een overwinning van Eintracht Frankfurt staat op 6,55 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Bayern München staat op 1,40 bij NetBet.