Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: op deze duels kun je vandaag inzetten


Deze bekerronde wordt afgesloten met twee wedstrijden. FC Utrecht gaat op bezoek bij de amateurs van Excelsior. Fortuna Sittard speelt een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. 

ADO wist afgelopen weekend eindelijk weer te winnen. De ploeg van Fons Groenendijk kwam al vroeg op een 0-2 voorsprong tegen Vitesse en wist deze score de hele wedstrijd vol te houden. De drie punten waren erg welkom in de strijd tegen degradatie. Fortuna Sittard won met duidelijke cijfers het Limburgs onderonsje van VVV-Venlo. 

Fortuna was met 4-1 te sterk voor de gasten uit Venlo. Middenvelder Mark Diemers maakte een hattrick. Gezien beide ploegen als doel hebben om dit seizoen degradatie te ontlopen, kan het zo zijn dat er in de KNVB Beker wat gas wordt teruggenomen. De kans is aanwezig dat belangrijke spelers gespaard worden voor de Eredivisie. Voordeel is wel dat beide teams pas zondag weer in actie hoeven te komen. Qua niveau van de selectie ontlopen de teams elkaar nauwelijks iets en dat is terug te zien in de noteringen. 

De hoogste notering voor een overwinning van Fortuna Sittard staat op 2,10 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van ADO Den Haag staat op 2,75 bij NetBet