Logo
Voetbal voorbeschouwingen

DFB Pokal: HSV licht favoriet in kraker tegen VfB Stuttgart


Een spannend treffen vanavond in de DFB Pokal. Koploper van de Tweede Bundesliga HSV neemt het op tegen nummer die VfB Stuttgart. Dat levert aantrekkelijke noteringen op voor de thuisploeg. 

In de competitie zijn het rivalen als het gaat om het kampioenschap van de Tweede Bundesliga. HSV heeft vier punten meer dan Stuttgart en bezet daarmee de eerste plek. Stuttgart staat derde. HSV verloor dit seizoen pas een keer. In de stadsderby was St. Pauli met 2-0 te sterk. 

De teams stonden vorige week ook al tegenover elkaar. Daar bewaart VfB Stuttgart geen goede herinneringen aan. HSV liet geen spaan heel van Stuttgart en won met maar liefst 6-2. Er zullen nog wat revanchegevoelens leven bij de uitploeg door die veegpartij. Maar of dat voldoende is om het HSV lastig te maken is zeer de vraag. De grote nederlaag in Hamburg was alweer de derde verliespartij op een rij voor Stuttgart. Het moge duidelijk zijn: Stuttgart is niet in vorm. 

De hoogste notering voor een overwinning van Hamburg SV staat op 2,00 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van VfB Stuttgart staat op 3,35 bij NetBet.