Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: op deze duels kun je vandaag inzetten


Veel bekervoetbal op het programma vandaag. De clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stromen deze ronde in van het KNVB Beker-toernooi. 

Er zitten aantal interessante affiches met hoge noteringen tussen. Zo gaat De Graafschap op bezoek bij Vitesse en ontvangt NAC Eredivisionist FC Emmen. Voor dat laatste duel staan hoge noteringen. NAC is de laatste tijd niet in heel beste doen en moet opassen dat het niet te ver achterop raakt bij koplopers De Graafschap en SC Cambuur. Een bekersucces tegen FC Emmen zal de zon weer wat meer laten schijnen in Breda. 

Met het fanatieke thuispubliek erachter maakt NAC zeker kans om te winnen van de Emmenaren. Telstar neemt het op tegen Tweede Divisionist de Koninklijke HFC. De noteringen voor deze wedstrijd laten zien dat de kans op een stunt van club uit Haarlem reëel is. We maken een sprong qua niveau, want er wordt ook in Spanje gevoetbald. Barcelona én Atlético Madrid komen in actie. Beide topploegen zijn favoriet voor hun duels. Barcelona speelt thuis tegen Valladolid en Atléti speelt een uitduel met Alaves. 

bijlage

bijlage

bijlage