Logo
Voetbal voorbeschouwingen

KNVB Beker: Ruim vijf keer je inzet terug voor stunt De Graafschap op bezoek bij Vitesse


De koploper van de Keuken Kampioen Divisie, De Graafschap, bindt morgen in de KNVB Beker de strijd aan met Vitesse. Naast de volgende ronde in het bekertoernooi staat er ook een hoop prestige op het spel bij dit duel. 

De Superboeren zien het duel met de club uit Arnhem als een echte derby. De recente resultaten in het bekertoernooi bieden echter weinig hoop. De Graafschap staat niet bekend als een echte cupfighter. Mike Snoei zal niet zijn beste elf opstellen in Gelredome. Ted van de Pavert is niet beschikbaar wegens een schorsing. Daarnaast is de verwachting dat hij Ralf Seuntjens en Mo Hamdaoui zal sparen. Twee smaakmakers en doelpuntenmakers aan de kant van De Graafschap. 

Legt de ploeg zich hiermee neer bij een nederlaag? Vitesse verloor zaterdag in eigen huis van ADO Den Haag met 0-2. De ploeg van Leonid Slutskiy kwam de bliksemstart van de Hagenezen niet te boven. Vitesse zal zich willen revancheren voor die nederlaag. Daarom ligt het niet in de lijn der verwachting dat Vitesse spelers zal sparen. De Arnhemmers weten immers hoe het is om de beker te winnen. Daarnaast is Vitesse de nummer vier van de Eredivisie en aan haar stand verplicht dit duel te winnen. 

De hoogste notering voor een overwinning van Vitesse staat op 1,35 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van De Graafschap staat op 5,95 bij NetBet.