Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Championship: Hoge noteringen voor Queens Park Rangers en Brentford


Een interessant duel uit de middenmoot van de Championship vanavond. Queens Park Rangers ontvangt Brentford en dat levert hoge noteringen op. 

Beide ploegen presteren niet onaardig de laatste weken. De laatste drie competitiewedstrijden bleef Queens Park Rangers ongeslagen. Dat leverde de ploeg zeven punten op. Brentford won de laatste twee competitieduels. QPR staat een paar plekken hoger dan Brentford op de ranglijst. De Londenaren staan met 23 punten op de achtste plek. Brentford staat 13e met 18 punten. De uitploeg kan bij winst dus de aansluiting vinden bij QPR. 

Brentford weet makkelijk het net te vinden tegen QPR. In de laatste zeven wedstrijden scoorde Brentford minimaal twee keer tegen QPR. Een aderlating voor de thuisploeg is de afwezigheid van Jordan Hugill. De spits scoorde al zeven keer en is voor het duel vanavond geschorst. Rechtsbuiten Wells, eveneens goed voor zeven doelpunten, is wél van de partij. 

De hoogste notering voor een overwinning van Queens Park Rangers staat op 2,80 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van Brentford staat op 2,40 bij Interwetten.