Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: op deze duels kun je vandaag inzetten


Een bomvol programma op de voetbalmaandag met duels uit La Liga, de Serie A, de League Cup en de Duitse beker. Meerdere topploegen komen vandaag in actie. 

Dinsdag wordt het bekertoernooi in Nederland hervat. Maandag is het de beurt aan de League Cup en de Duitse beker. Manchester City ontvangt Southampton. De laagvlieger uit de Premier League moet opassen dat het niet opnieuw tegen een enorme zeperd aanloopt. Southampton verloor vrijdag met maar liefst 9-0 van Leicester City. Die nederlaag zal nog wel even doordreunen. Het ligt niet voor de hand dat Southampton dat pijnlijke verlies even gaat wegspoelen tegen Manchester City. 

Een interessante wedstrijd in La Liga is het treffen tussen Alaves en Atlético Madrid. Een overwnning van de Madrilenen levert ruim 1,5 keer je inzet op. Inter Milan bindt in de Serie A de strijdt aan met Brescia. Inter is de favoriet in dit uitduel. Voor de DfB Pokal gaat Bayern München op bezoek bij VfL Bochum. Een stunt van de thuisploeg lijkt uitgesloten. Dat is ook terug te zien in de noteringen. Wint Bochum, dan ontvang je ruim 18 (!) keer je inzet terug bij NetBet. 

Bekijk hieronder alle noteringen van de voetbalmaandag. De odds zijn van bookmaker NetBet.