Logo
betting-nieuws

De Klassieker: Dit zijn de meest aantrekkelijke weddenschappen


De enige Klassieker die Nederland rijk is staat zondag weer op het programma. Feyenoord reist af naar Amsterdam voor het treffen met aartsrivaal Ajax. De Amsterdammers, zijn zoals al vele jaren, de favoriet voor het duel in de Johan Cruijff ArenA. 

Zowel Ajax als Feyenoord verloren hun midweekse wedstrijd in Europees verband. Een late treffer van Chelsea deed Ajax de das om. Door persoonlijke fouten, die Feyenoord al het hele seizoen parten spelen, verloor het team van Jaap Stam met 2-0 in Bern van Young Boys. Beide teams willen zich herstellen van hun nederlagen, alleen zal dat het voor de ene ploeg wat makkelijker zijn dan voor de ander. 

Het vertrouwen in Rotterdam-Zuid is namelijk zeer broos. Jaap Stam zal waarschijnlijk zoveel mogelijk zekerheid in zijn team willen bouwen, om vervolgens uit de counter toe te slaan. Het is de enige tactiek die hoop biedt voor de elf van Stam. Ajax speelt al aantal weken zeer matig, maar de inviduele kwaliteit van de landskampioen zal een een doorslaggevende factor worden. De klasse waarover Ajax met Ziyech, Tadic, Van de Beek, Neres en Promes over beschikt is bij Feyenoord niet anawezig. 

De noteringen voor De Klassieker laat zien hoe de verhoudingen op dit moment liggen tussen Ajax en Feyenoord. De hoogste notering voor een overwinning van Ajax staat op 1,25 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van Feyenoord staat op maar liefst 8,90 bij Interwetten. De hoogste notering voor een gelijkspel staat op 6,10 bij Interwetten. 

Een aantrekkelijke weddenschap om op in te zetten is wanneer Ajax wint zonder tegendoelpunt. Dat levert namelijk 2,55 keer je inzet op bij NetBet.  

Wint Ajax met een tegendoelpunt van Feyenoord, dan ontvang je 2,05 keer je inzet terug.