Logo
betting-nieuws

Grand Prix Mexico: Meer dan vier keer je inzet terug bij overwinning Verstappen


De verhoudingen zullen na de kwalificatie voor de Mexicaanse Grand Prix beter zichtbaar zijn. Op voorhand zei Max Verstappen weinig kans te hebben op pole position. Gelukkig heeft de Nederlander de eerste startpositie niet per se nodig om de overwinning naar zich toe te trekken. 

Verstappen voelt zich doorgaans goed op het Autodromo Hermanos Rodriguez. De coureur van Red Bull won de twee voorgaande edities van de Grand Prix van Mexico. In de kwalificatie acht Verstappen zichzelf kansloos tegenover het brute geweld van de Ferrari-motor en minder mate die van Mercedes. De verschillen zijn het hele jaar al kleiner tijdens de races, dus daar is de hoop van de Verstappen-fans op gericht. 

De ijle lucht in Mexico-Stad is een bepalende factor dit Formule 1-weekend. Het beperkt de teams om de motoren vol open te schroeven en dat biedt kansen voor Verstappen, net als in de voorgaande jaren. Toch is het totaalpakket van Red Bull Racing niet zo goed als dat van Mercedes. Kenners zijn het erover eens dat de Zilverpijlen over het beste chassis beschikken dit seizoen. Tel daar de sterke motor bij op en je hebt een winnende formule. 

Verstappen heeft de kans om op gelijke hoogte te komen met Jim Clark als hij wint in Mexico. Samen met Clark is de Red Bull-coureur dan de meest succesvolle coureur in de Mexicaanse Grand Prix. 

LET OP: DEZE NOTERINGEN ZIJN VAN VÓÓR DE KWALIFICATIE.  

Bookmaker NetBet geeft, voor dat de kwalificatie is verreden, 4,5 keer je inzet terug voor een overwinning van Verstappen. 

Charles Leclerc van Ferrari is favoriet bij de bookmaker. Een overwinning van de Monegask levert 2,4 keer je inzet op.