Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Premier League: Aantrekkelijke notering voor Leicester op bezoek bij Southampton


Leicester City kan vanavond de tweede plek van de Premier League bemachtigen. Leicester gaat op bezoek bij het laaggeklasseerde Southampton. De noteringen voor een overwinning van de voormalig sprookjesploeg zijn aantrekkelijk te noemen. 

Leicester City is na negen speelronden de best presterende ploeg in thuiswedstrijden van de Premier League. In Southampton treft het team het slechtst presterende team in thuiswedstrijden. Dat maakt Leicester niet automatisch favoriet voor dit duel. Het team van Brendan Rogers pakte namelijk pas vier punten op vreemde bodem. James Maddison, één van de smaakmakers dit seizoen bij The Foxes, was een twijfelgeval in aanloop naar het duel. De verwachting is dat de creatieve middenvelder gewoon aan de aftrap staat vanavond. 

Jamie Vardy heeft een belangrijk aandeel in de superstart van zijn ploeg. De spits wist al zes keer te scoren in negen competitiewedstrijden. Na Norwich City en Watford is Southampton het team met de meeste tegengoals in de Premier League. Ook wist de nummer 17 van de competitie pas negen keer te scoren. Er liggen dus mogelijkheden voor een uitoverwinning van Leicester City. 

De hoogste notering voor een overwinning van Southampton staat op 3,25 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Leicester City staat op 2,25 bij NetBet.