Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: op deze duels kun je vandaag inzetten


De topcompetities beginnen dit weekend allemaal op vrijdag. In de Eredivisie staat FC Twente - FC Emmen op het menu. In de Keuken Kampioen Divisie wordt er bij maar liefst 10 wedstrijden afgetrapt. 

Twente is bezig aan een zeer slechte reeks. De laatste vier duels werden allemaal verloren, met de 5-1 nederlaag op bezoek bij Feyenoord als grote uitschieter. Emmen is sterk begonnen na de interlandperiode. Het team van Dick Lukkien won vorige week met 2-1 van directe concurrent Fortuna Sittard. Op basis van het thuisvoordeel lijkt Twente de favoriet vanavond, maar de vorm van het team is broos te noemen. Kan Emmen stunten? 

Leicester City vinden we dit seizoen terug in de top van de Premier League. De sprookjesploeg van weleer staat op de derde positie en is zelfs het best presterende team in thuiswedstrijden na negen speelronden. Vanavond wacht de uitwedstrijd tegen Southampton. In vier uitwedstrijden pakte Leicester pas vier punten. Daar tegenover staat Southampton slechts een schamel puntje pakte in vier duels op eigen bodem. Er liggen dus kansen voor Leicester. 

Hieronder vind je het volledige overzicht van bookmaker NetBet. 

bijlage

bijlage