Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Europa League: Flinke notering voor overwinning Feyenoord op Zwitserse bodem


Feyenoord vervolgt de Europa League-campagne met een uitwedstrijd tegen Young Boys. De Rotterdammers zijn koploper in de groep. Toch krijg het team van Jaap Stam een hoge notering voor een overwinning. 

Dat heeft natuurlijk alles te maken met de matige vorm van Feyenoord in de competitie. De eerste wedstrijd na de interlandbreak werd met 1-1 gelijk gespeeld in De Kuip tegen Heracles Almelo. Een resultaat dat niet veel vertrouwen geeft voor de wedstrijd tegen de Zwitsers en de Klasseieker van aanstaande zondag. Er wordt in Rotterdam-Zuid al met een schuin oog naar het duel met aartsrivaal Ajax gekeken, aangezien Rick Karsdorp en Nicolai Jorgensen zijn achtergebleven in Nederland met klachten. 

Feyenoord verraste in de vorige speelronde met 2-0 zege op FC Porto. De overwinning kwam met enig fortuin tot stand. De Portugezen mistten enorme kansen, terwijl Feyenoord wel toesloeg. In tegenstelling tot Feyenoord won Young Boys wel van Rangers FC, maar verloor het op zijn beurt weer van FC Porto. De ploegen lijken dus aan elkaar gewaagd. Young Boys kan rekenen op de steun van het thuispubliek en dat is ook terug te zien in de noteringen. 

De hoogste notering voor een overwinning van Young Boys staat op 1,86 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Feyenoord staat op 3,85 bij NetBet.