Logo
betting-nieuws

Bettingtip: AZ en PSV winnen voor meer dan twee keer je inzet


Nadat AZ knap gelijk speelde in de vorige speelronde tegen Manchester United wacht vanavond opnieuw een thuisduel. Dit keer tegen Astana. PSV treft LASK Linz in eigen huis. Beide Nederlandse clubs zijn favoriet. 

Wanneer je een aanval zou mogen samenstellen uit de spelers van AZ en PSV wordt het moeilijk kiezen. Arne Slot en Mark van Bommel beschikken over een palet aan sieraden in de aanval. De zwakte ligt, vooral bij PSV, ook achterin. Toch begint ook de Alkmaarse defensie hier en daar scheurtjes te vertonen. Voor PSV geldt deze week als een echte testcase. Afgelopen weekend werd er kansloos met 3-0 verloren van FC Utrecht. 

De Eindhovenaren zullen dit verlies recht willen zetten voor eigen publiek tegen LASK Linz. Gezien het thuisvoordeel en de kwalitiet van beide selecties moet PSV dit winnen. De bookmaker dicht ook AZ meer kwaliteit toe dan tegenstander Astana. De notering voor een overwinning van de Alkmaarders is aan de lage kant. 

Omdat beide teams een lage notering krijgen van de bookmaker is het interessant om deze wedstrijden te combineren. Een overwinning van PSV én AZ levert 2,39 keer je inzet op bij Interwetten.