Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: op deze duels kun je vandaag inzetten


Donderdagavond komen de drie Nederlandse clubs weer in actie in de Europa League. Na de vorige succesvolle week mogen AZ, PSV en Feyenoord weer de punten bij elkaar gaan spelen voor Nederland. Op papier wacht voor Feyenoord de zwaarste klus. 

AZ en PSV hebben allebei een thuiswedstrijd voor de boeg. AZ ontvangt Astana, PSV speelt in het Philips Stadion tegen LASK Linz. Winnen deze teams, dan zetten ze een grote stap naar overwintering. Feyenoord is de koploper in de groep met drie punten. Voor een overwinning van de Rotterdammers ontvang je maar liefst 3,55 keer je inzet terug. Trainer Jaap Stam moet Karsdorp en Jorgensen missen in Zwitserland. 

Waarschijnlijk worden deze spelers klaargestoomd voor de Klassieker van aanstaande zondag. Het AS Roma van Justin Kluivert speelt in Rome tegen de koploper van de Bundesliga: Borussia Mönchengladbach. Gezien de sterkte van beide teams heeft de bookmaker hoge odds voor dit duel neergezet. Een overwinning van Roma levert meer dan twee keer je inzet op. 

bijlage

bijlage