Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Champions League: Dit zijn de noteringen voor Ajax - Chelsea


Na overwinningen op Lille en Valencia wacht voor Ajax de zwaarste tegenstander van de groep: Chelsea. De ploeg van Frank Lampard is een team in ontwikkeling. 

Er staat wat meer jeugd binnen de lijnen bij Chelsea dan in voorgaande jaren. Dat heeft alles te maken met de transferban die de club heeft opgelegd gekregen. Tammy Abraham is met acht doelpunten gedeeld topscorer van de Premier League samen met Agüero. Chelsea verloor het eerste groepsduel in de Champions League met 0-1 van Valencia. Vervolgens won het op Franse bodem met 1-2 van Lille. 

De Londenaren wonnen de generale repetitie voor het duel met Ajax van Newcastle United met 1-0. Chelsea verloor dit seizoen twee keer in de competitie. Manchester United en Liverpool waren te sterk voor The Blues. Ajax won afgelopen weekend nipt met 1-2 van hekkensluiter RKC Waalwijk. De Amsterdammers zullen een veel hoger niveau moeten halen, om te kunnen winnen van Chelsea vanavond. De bookmaker ziet de thuisploeg als de lichte favoriet. 

De hoogste notering voor een overwinning van Ajax staat op 2,24 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van Chelsea staat op 2,95 bij Interwetten.