Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: op deze duels kun je vandaag inzetten


De verhoudingen voor de duels in de Champions League die woensdag op het programma staan zijn meer in balans. Voetbalminnend Nederland kijkt natuurlijk uit naar het duel in de Johan Cruijff Arena tussen Ajax en Chelsea. 

Naast deze ontmoeting zijn er nog voldoende andere interessante affiches om op in te zetten. Zo is er geen uitgesproken favoriet bij Benfica - Lyon, Lille - Valencia, Inter Milan - Dortmund en Salzburg tegen Napoli. Ajax kan vanavond een grote stap zetten richting Europese overwintering. Winnen de Amsterdammers dan is de achtste finale van de Champions League bijna een feit. 

Chelsea-trainer Frank Lampard sprak vol lof over het team van Erik ten Hag. Een meevaller voor Ten Hag is de afwezigheid van Kanté en Barkley aan de zijde van de Londenaren. De coach van Ajax kan beschikken over een fitte selectie. In dezelfde poule vecht Lille vanavond in eigen huis voor zijn laatste kans. De Fransen hebben na twee wedstrijden nog geen enkel punt. Tegenstander is Valencia dat afgelopen zaterdag een punt uit het vuur sleepte op bezoek bij Atlético Madrid en dus een goede generale kende. 

Bekijk hieronder het volledige programma in de Champions League van woensdagavond. 

bijlage