Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Champions League: Leverkusen zwaar de underdog op bezoek bij Atlético


Bayer Leverkusen is bezig aan vrij troosteloze Champions League-campagne. De eerste twee duels in de groepsfase werden verloren. Een overwinning tegen Atlético is noodzakelijk om nog een rol van betekenis te spelen. 

Atlético staat na twee duels op vier punten en bezet de tweede plek in de groep. De voortekenen zien er voor het team van Peter Bosz niet heel gunstig uit. Afgelopen weekend werd er met 3-0 verloren van Eintracht Frankfurt en Atlético is in eigen huis nauwelijks te kloppen. De laatste drie thuiswedstrijden in de competitie werden allemaal gelijk gespeeld door de Madrilenen. Het is een gegeven waar Bosz zijn team hoop uit kan putten. 

Een meevaller voor de Duitsers is de afwezigheid van het Portugese toptalent Joa Felix. Hij kampt met een enkelblessure. Bosz kan tegen Atléti nog niet beschikken over Leon Bailey. De smaakmaker is de op weg terug, maar nog niet fit genoeg om minuten te kunnen maken vanavond. Bosz mist ook Aranguiz en Sinkgraven. Bij Atléti doen Vrsaljko en Savic niet mee. 

De hoogste notering voor een overwinning van Atlético Madrid staat op 1,71 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Bayer Leverkusen staat op 5,30 bij NetBet.